CHP’den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli göreve başladı

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı olan 33 yaşındaki Lal Denizli, Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olarak göreve başladı. Denizli, mazbatasını alarak belediye binasına yürüdü ve önceki başkandan görevi devraldı. Siyasete olan ilgisini ve ailesinin desteğini anlatan Denizli, Çeşme’nin turizmdeki önemine dikkat çekerek yaz sezonuna hazırlık çalışmalarının hızla devam edeceğini belirtti.

CHP’den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli göreve başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı olan 33 yaşındaki Lal Denizli, Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı oldu. CHP’den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli, mazbatasını alarak görevine başladı.

BANDO EŞLİĞİNDE BELEDİYEYE YÜRÜDÜ

Denizli, Çakabey Kültür Merkezi’nde, ilçe seçim kurulu yetkililerinden mazbatasını aldıktan sonra bando eşliğinde belediye binasına kadar yürüdü. Burada önceki belediye başkanı Ekrem Oran’dan görevi teslim alan Denizli, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti. Lal Denizli, yaptığı açıklamada 15 yaşından beri siyasete ilgi duyduğunu, okuduğu kitaplardan sonra da üniversitede siyaset bilimi okumaya karar verdiğini söyledi.

CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli göreve başladı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.