Şok Edici Bildirim Tatili Altüst Etti: Tatilci Aile Aniden Beş Parasız Kaldı

Şok Edici Bildirim Tatili Altüst Etti: Tatilci Aile Aniden Beş Parasız Kaldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Şok Edici Bildirim Tatili Altüst Etti: Tatilci Aile Aniden Beş Parasız Kaldı

Antalya’dan İstanbul’a tatil amacıyla gelen Akkaya ailesi, Şişli’deki otellerinde kaldıkları sırada hırsızlık mağduru oldu. Eşyalarını araçlarına yerleştirirken bir hırsız, otomobildeki çanta ve telefonu çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından, çalınan eşyaların toplam değerinin yaklaşık 100 bin TL olduğu bildirildi. Polis, hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Tatil Keyfi Kötü Sona Erdi: Antalya’dan İstanbul’a Gelen Aile Hırsızlık Mağduru

Antalya’dan İstanbul’a tatil amacıyla gelen Akkaya ailesi, Şişli’deki otelden ayrıldıkları esnada hırsızlık olayı yaşadı. Eşyalarını aracın bagajına yerleştirdikleri sırada bir hırsız, çanta ve cep telefonunu çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Tatile gelen aileye hırsızlık şoku! Bir anlık dalgınlık 100 bin liralarına mal oldu

Olay, Pazar günü saat 12.45’te Şişli Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşti. Tatil için İstanbul’a gelen Nazire Akkaya ve ailesi, Şişli’deki otelden çıkıp eşyalarını aracın bagajına koyarken bir hırsız otomobilin ön kapısını açarak çanta ve telefonu çaldı. Akkaya, eşyalarının çalındığını 10 dakika sonra fark ederek polisi aradı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak soruşturma başlattı.

Nazire Akkaya, çalınan kartların kullanımıyla ilgili alışveriş bildirimleri aldığını belirtti. Akkaya, şunları söyledi: “Antalya’dan İstanbul’a tatil için geldik. Beş gün konakladıktan sonra dönüş yapmaya karar verdik. Eşyalarımızı bagaja yerleştirirken, kızımın telefonunu ve çantamı araçta bıraktık. Hırsız, aracı açarak çantamı ve telefonumu çaldı. Çocuklar çantanın ve telefonun eksik olduğunu fark edince polisi aradık. Polis olay yerine geldi ve güvenlik kameralarını inceledi. Çantamda kimliklerim, ehliyetim, özel eşyalarım ve kredi kartlarım vardı. Şu anda parasız kaldık ve çalınan eşyaların toplam değerinin yaklaşık 100 bin lira olduğunu belirledik.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.