Minik Serçe Telefon Dolandırıcılarına 220 Bin TL Kaptırdı!

Minik Serçe Telefon Dolandırıcılarına 220 Bin TL Kaptırdı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.07.2024
A+
A-

Minik Serçe Telefon Dolandırıcılarına 220 Bin TL Kaptırdı!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Dolandırıcılar, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olduklarını iddia ederek “Kimsesiz çocuklar” için bağış topladıklarını belirterek Aksu’dan 220 bin TL aldı. Durumu fark eden Aksu’nun asistanı, Beyoğlu Belediyesi ile iletişime geçtiğinde böyle bir kampanyanın olmadığı anlaşıldı.

Sezen Aksu Kimdir? (Minik Serçe) | Technopat Sosyal

Dolandırıcıların Oyunu ile 220 Bin TL Kaybetti

Sezen Aksu, telefon dolandırıcıları tarafından Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak arandı ve “Kimsesiz çocuklar” için bağış talep edildi. Aksu, dolandırıcıların teklifine yanıt vererek 420 bin TL’lik bir bağış yapmayı kabul etti ve ilk olarak 220 bin TL gönderdi. Ancak, daha sonra dolandırıldığını fark ederek emniyete başvurdu ve dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

420 Bin TL’lik Yardım Teklifi Sonrasında Dolandırıldığını Anladı

Ekol TV’den Dilek Yaman Demir’in haberine göre, 70 yaşındaki sanatçı Sezen Aksu, dolandırıcıların telefonuyla karşılaştı ve “Kimsesiz çocuklar” için 420 bin TL bağışta bulunmayı kabul etti. Dolandırıcılar, bu miktarın bir kısmını, yani 220 bin TL’yi Aksu’nun hesabına transfer ettirdi. Ancak, asistanının şüphesiyle durumu araştırdığında dolandırıldığını anlayan Aksu, polise başvurdu. Asistanı ise olayda tanık olarak ifade verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.