O.D Otomotiv: Kolay ve Güvenli Taksit Seçenekleri

O.D Otomotiv: Kolay ve Güvenli Taksit Seçenekleri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

O.D Otomotiv: Kolay ve Güvenli Taksit Seçenekleri

O.D Otomotiv, 2020 yılından bu yana Anonim şirket olarak otomotiv, otomotiv bakım servisi, inşaat ve güzellik salonları gibi çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Şirket, turizm ve gıda sektörlerine de yatırım yapmayı hedeflemektedir. Kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetine öncelik vererek geniş bir müşteri portföyü oluşturmuştur. Güven odaklı çalışan firma, Türkiye’nin farklı bölgelerinde temsilcilik bürolarına sahiptir. Satışa sunduğumuz araçlar, 340.000 km altında olmak şartıyla şase, podyo, direk ve airbag işlemli, kilometresi ile oynanmış araçları kesinlikle bünyesine almaz ve satışa sunmaz.

Periyodik Bakım Hizmeti

Tramer kaydı araç satış bedelinin %30’unu geçmez. Araç satışları sonrası desteğiyle her zaman müşterilere sunmaktadır. Peşin ya da vadeli araç alan müşterilerin araçlarında, marka ve model gözetmeksizin tüm periyodik bakımları kendi servislerinde yapılarak teslim edilir. En doğru aracı, en uygun ödeme koşullarıyla sunarız. Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarının yetkili bayisidir.

O.D Otomotiv: Kolay ve Güvenli Taksit Seçenekleri

Esnek ve Güvenli Ödeme Çözümleri

Tüketiciler, ister O.D Otomotiv’in kendi bünyesindeki aracı almak istesinler, isterse bireysel bir satıcıdan araç almak istesinler, süreç müşteri müracaat formu ile başlar. Kaydı alınan tüketicinin mali verileri değerlendirildikten sonra maksimum %30 peşinatla ve kalan tutar elden senetle olmak üzere aracın satış süreci devam eder. Taksit tutarları 12, 24, 36 ay seçenekleri ile banka vade oranlarına yakın ödeme tabloları oluşturulur. Araç, müşterinin adı üzerine satış yapılır ve borç bitene kadar araç üzerine rehin konur. Araç borcu bitene kadar kaskolu olmak kaydıyla trafiğe çıkar. Müşteri, taksit ödemelerini vadesinden önce kapatmak istediğinde kalan ana para alınır ve vade farkı silinir. Müşteri senet ödemelerini bankaya yapar; elden nakit kabul edilmez ve yatırılan her ödeme mutlaka açıklamalı olmalıdır.

O.D Otomotiv: Kolay ve Güvenli Taksit Seçenekleri

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.