Eğitimde DeHa Grup’un Öncü Rolü ve Hızır Haşim Kaya’nın Liderliği

Eğitimde DeHa Grup’un Öncü Rolü ve Hızır Haşim Kaya’nın Liderliği
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-

Eğitimde DeHa Grup’un Öncü Rolü ve Hızır Haşim Kaya’nın Liderliği

Hızır Haşim Kaya, 1 Temmuz 1980 tarihinde Muş Merkez Ağaçlık Mahallesi’nde dünyaya geldi. Evli ve üç çocuk babası olan Kaya, eğitim hayatına Ağaçlık İlköğretim Okulu’nda başlayarak, Fatih İlköğretim Okulu’nda ortaokulu tamamlamıştır. Muş Lisesi’ni Kredili sistemle 2,5 yılda bitirmiştir. Coğrafya öğretmenliğini kazanmış olmasına rağmen, 2005 yılında bu alanda ilerlemekten vazgeçmiştir. Adalet Ön Lisans programını tamamlayarak diplomasını almıştır.

Eğitimde DeHa Grup'un Öncü Rolü ve Hızır Haşim Kaya'nın Liderliği

Hukuk eğitimini 2018 yılında tamamlayarak Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Aynı dönemde Psikoloji Lisans Eğitimi’ni de tamamlamıştır. 2021 yılında Aile Danışmanı unvanını elde etmiştir. Adli Bilişim, Pedagoji ve Siber Suçlar gibi konularda da eğitim almıştır. Şu anda Kant Üniversitesi’nde Tıp 4. sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. Eğitim alanının yanı sıra iş dünyasında da önemli adımlar atmıştır. Haşim KAYA Danışmanlık firmasını kurarak uzun bir süre boyunca çeşitli firmalara hukuki, idari ve mali danışmanlık hizmetleri sunmuştur.

DeHa Grup A.Ş.’yi kurarak iş dünyasında daha da büyümüştür. Şirketi, 23 milyon sermaye ile kurulmuş ve enerji, inşaat, eğitim ve liman işletmeciliği gibi alanlarda rakiplerine fark atarak öne çıkmıştır. 2018, 2019 ve 2020 yıllarında İzmir’de vergi ödemeleri açısından ilk 10’a giren başarılı bir iş insanı olarak tanınmıştır. Kant Üniversitesi Mütevelli Üyesi olarak eğitim alanında da etkili olmuştur.

Eğitimde DeHa Grup'un Öncü Rolü ve Hızır Haşim Kaya'nın Liderliği

Hali hazırda Kant Üni Eğitim Hizmetleri ve DeHa Grup A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir. İzmir’de Hızır Basın’ın imtiyazlı basın mensubu olarak da aktif görev almaktadır. Ayrıca, Türkiye Uyuşturucu ile Mücadele Derneği’nde Hukuk Müşavirliği yapmaktadır. Hayatı boyunca eğitim, iş dünyası ve sosyal sorumluluk alanında elde ettiği başarılarla kendini sürekli geliştiren ve çevresine pozitif etkiler sağlamayı amaçlar.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.