Banu Parlak’ın güzellik merkezi saldırısı davası başladı

Banu Parlak’ın güzellik merkezine geçen yıl düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdiği iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat hakkında 8 yıla kadar hapis cezası talep edilen dava, Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Banu Parlak da dava için Küçükçekmece Adliyesi’ne geldi.

Banu Parlak’ın güzellik merkezi saldırısı davası başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2024
A+
A-

Geçtiğimiz sene kasım ayında tutuklanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, bugün Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili görülecek davada hakim karşısına çıkacak.

BANU PARLAK ADLİYEDE

Banu Parlak’ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği iddianamede Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat’ın ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi’ne geldi. Olaya ilişkin 11 sanıklı dava bugün Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başladı.

Banu Parlak'ın mekanının kurşunlatılmasında azmettirici olarak suçlanan Polat çifti bugün hakim karşısına çıkacak

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.