Tom Cruise’un 18 yaşındaki kızı Suri, doğum gününü babasız kutladı

Tom Cruise’un 18 yaşındaki kızı Suri, New York City’de yağmurlu havada doğum gününü kutladı. Babası Tom Cruise ise Londra’da iş başındaydı. Suri’nin annesi Katie Holmes, kızını gözlerden uzak tutmak istediğini söyledi. Suri artık yasal olarak yetişkin olduğu için dini inancı ve babası hakkında konuşmakta özgür. Ancak yakın zamanda Scientology’e katılması beklenmiyor.

Tom Cruise’un 18 yaşındaki kızı Suri, doğum gününü babasız kutladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.04.2024
A+
A-

Görevimiz Tehlike, Top Gun, Jack Reacher gibi yapımlarda rol alan Tom Cruise’nin 10 yıldır görüşmediği kızı Suri Cruise, 18 yaşına girdi. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan genç kız dün New York City’de görüntülendi.

SADE BİR HAYAT YAŞIYOR

2006’da meslektaşı Katie Holmes ile nikah masasına oturan Tom Cruise’nin Suri adını verdiği bir kızı olmuştu. Evliliklerini bir süre devam ettiren çift, 2012 yılında boşandı. Çiftin kızının velayeti ise anneye verildi. Kızıyla bir bağı olmayan oyuncu, 10 yıldır da görüşmüyor. Bu süreçte gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Suri Cruise, 18 yaşına girdi. Doğum gününde bir arkadaşıyla buluşarak kendisine çiçek olan Suri’nin annesinin gençliğe benzediği de dikkatlerden kaçmadı.

Tom Cruise'un ilk kez görüntülenen kızı Suri, 18. yaş gününü babasız kutladı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.