Altın Küre Ödüllerinde en iyi oyuncu ödülünü alan Emma Stone, yakın arkadaşı Taylor Swift’e kameralar önünde küfür etti

Emma Stone, Altın Küre’de kazandığı ödül sonrasında Taylor Swift’in coşkulu tezahüratını espriyle karşıladı. Yaklaşık 20 yıllık arkadaşlıklarını vurgulayan Stone, Swift’in adaylığı ve destekleri hakkında şaka yaptı. Swift’in kaybettiği kategoride Stone’ın zaferi, dostluklarını öne çıkardı.

Altın Küre Ödüllerinde en iyi oyuncu ödülünü alan Emma Stone, yakın arkadaşı Taylor Swift’e kameralar önünde küfür etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

Emma Stone, 2024 Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Aktris (Müzik veya Komedi) dalında ödül kazandıktan sonra, pop yıldızı Taylor Swift ile olan on yıllık arkadaşlığını şaka yollu anlattı.

Stone, adının açıklanmasının ardından Swift’in yüksek sesle tezahürat yaparak destek verdiği anlarının kendisine hatırlatılması üzerine”Ne g.. deliğidir O?” diyerek espri yaptı. “Onu neredeyse 20 yıldır tanıyorum, bu yüzden orada olduğu için çok mutluydum. Ayrıca bu gece adaydı, yani orada olduğu için çok mutluydum.’

Swift’in “The Eras Tour” konser filmi, Sinematik ve Gişe Başarısı kategorisinde aday gösterilmiş, ancak Margot Robbie’nin “Barbie” filmine karşı kaybetti.. Bu, Swift’in Altın Küre’lerdeki beşinci adaylığıydı.

Swift ve Stone’un 2008’de tanıştığı gençlik yıllarından bu yana devam eden bir dostluğu var.

Swift, Access Hollywood’a verdiği bir röportajda, “İnsanıngüvenebileceği kişilere sahip olmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve Emma, Selena (Gomez) ve ben, son birkaç yılda hayatlarımızda birçok değişiklik yaşadık, ama dostluğumuz aynı kaldı. Bu gerçekten güzel” demişti.

Stone, “Poor Things” filminde Bella Baxter karakterini canlandırdı ve film Eylül ayında Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yaptı. Film, Aralık 2023’te ABD sinemalarında gösterime girdi.

Altın Küre Ödüllerinde en iyi oyuncu ödülünü alan Emma Stone, yakın arkadaşı Taylor Swift'e kameralar önünde küfür etti

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.