Engin ve Dilan Polat Çiftinin Kremleri Lüleburgaz’daki Bal Ormanına Döküldü İddiası

Gösterişli hayatlarıyla gündemden düşmeyen Engin ve Dilan Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Tutuklanmanın ardından çiftin kremlerinin Lüleburgaz’daki bal ormanına döküldüğü iddiası ortaya atıldı. Kimyasal atığın ormana dökülmesiyle ilgili olarak Çevre Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Engin ve Dilan Polat Çiftinin Kremleri Lüleburgaz’daki Bal Ormanına Döküldü İddiası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

Gösterişli hayatlarıyla gündemden düşmeyen Engin ve Dilan Polat çifti, 5 Kasım’da kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Olayın yankıları sürerken çiftin kremlerinin Lüleburgaz’daki bal ormanına döküldüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

17 Kasım’da Lüleburgaz Eskitaşlı Köyü’nde bulunan bal ormanlarına kimliği belirsiz kişilerce imyasal olarak değerlendirilen atık döküldü. Arıcılıkla geçimini sağlayan köy halkı durumu yetkililere iletti.

Bazı kullanıcılar şüpheli durumu sosyal medyada gündeme getirdi. Paylaşımın yapıldığı tarihle Polat çiftinin tutuklandığı tarhin birbirine yakın olmadı dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili ortaya atılan iddia ise gündeme oturdu. Ormana kamyon kamyon dökülen söz konusu kimyasal atığın Dilan-Engin Polat çiftine ait kremler olduğu öne sürüldü.

Olayın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdürlüğü tarafından araştırıldığı kimyasal atığı ormana döken kişileri bulmak için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.