Deniz Uğur ve Ailesi Influenza’ya Yakalandı

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eşi Erdinç Gülener ve kızı Mina’nın Influenza hastalığına yakalandığını açıkladı. Aile geceyi hastanede geçirdi ve Deniz Uğur, sosyal medya hesabından sedye üzerinde çekilen bir fotoğraf paylaşarak durumu duyurdu. Uğur, bitkinlik, eklem ağrıları, boğaz kızarıklığı, öksürük ve hafif ateş gibi belirtiler yaşadıklarını belirtti. Maske takmanın yeniden hayatlarına girdiğini söyleyen Uğur, birinin ayakta kalıp koşuşturması gerektiğini ifade etti. Kendisini kameraman olarak tanımlayan Uğur, şu an bir vitamin deposu olduğunu ve herkesin kendine dikkat etmesini tavsiye etti.

Deniz Uğur ve Ailesi Influenza’ya Yakalandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

Deniz Uğur, 2024’e bir hayli tatsız girdi. Ünlü oyuncu, kendisinin, eşi Erdinç Gülener’in ve kızı Mina’nın Influenza’ya yakalandığını açıkladı.

“BİRİMİZİN AYAKTA KALIP KOŞUŞTURMASI GEREKİYOR”

Geceyi ailesi ile birlikte hastanede geçiren Deniz Uğur, sedye üzerinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı ve şunları söyledi:

Eşim, kızım ve ben hastanedeydik. Influenza ailesi… Bitkinlik, eklem ağrıları, boğaz kızarıklığı, öksürük, hafif ateş… Maskeler yine hayatımıza girdi. Birimizin ayakta kalıp koşuşturması gerekiyor.

Kameraman benim. Şu an bir vitamin deposuyum. Kendinize dikkat edin.

Deniz Uğur ve Ailesi Influenza'ya Yakalandı

Sizin İçin Seçtiklerimiz

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.